Over Social Compass Online Marketing

Meer fans en klanten voor jouw onderneming  

Mischa Wassenaar

De juiste mensen voor jouw onderneming

Iedereen is uniek en geen bedrijf is hetzelfde.

Na mijn marketing studie wist ik dat mijn passie bij online marketing ligt. Na het opdoen van veel ervaring in deze branch wilde ik met mijn kennis iets gaan betekenen voor ondernemers hierin. Ik ondervond dat veel ondernemers weten welke kansen er liggen op het gebied van online marketing, maar dat zij geen strategie toepassen om structureel meer klanten te krijgen.

Ik besloot, samen met Alain, Social Compass Online Marketing op te richten om ondernemers aan meer klanten te helpen door middel van een sterke online marketing strategie en goed vindbare websites.

Het is mijn doel om de visie van jouw onderneming uit te stralen om zo klanten te bereiken die bij je passen. Want met de juiste mensen om je heen kun je groeien en je doelen bereiken.
Ik word enthousiast wanneer ik je kan helpen met het vergroten van de impact van jouw onderneming. Wij doen dit door het bouwen van strakke, SEO geoptimaliseerde websites en het inzetten van verschillende marketing strategieën om de juiste klanten te binden aan je bedrijf.


Waarmee kan ik jou helpen?

- Mischa Wassenaar - oprichter

Alain Wassenaar

De kansen op online gebied zijn groter dan ooit

3 jaar geleden realiseerde ik dat online marketing en social media een enorm potentieel met zich mee brengt. Dat we in deze tijd miljoenen mensen kunnen bereiken met enkel een mobiele telefoon fascineert mij. 

Ik begon mij te verdiepen in social media en wat je met de juiste content, juiste strategie en jouw eigen visie kunt bereiken. Het antwoord: duizenden mensen.
In minder dan twee jaar tijd bouwde ik mijn online account uit tot een pagina met vele duizenden volgers!

Met deze kennis, gecombineerd met de kennis van Mischa, hebben wij meerdere ondernemers geholpen hun kansen op online gebied te optimaal benutten!

- Alain Wassenaar - oprichter

Benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen?